Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daikin hőszivattyúk

A Daikin nagy tapasztalattal rendelkezik a hőszivattyús technológiák folyamatos fejlesztésében. Levegő-víz hőszivattyúikat Európában tervezik és gyártják az európai igényekhez igazítva.

Találja meg a legjobb megoldást!
A Daikin hőszivattyús termékkínálatból mindenki megtalálja a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelő hűtési-fűtési megoldást. A hőszivattyúk környezetbarát technológiájuknak köszönhetően különböző megújuló energiaforrásokat használnak (levegő, víz, talajhő) a helyiségek fűtésére-hűtésére és akár a használati melegvíz előállítására is. Olyan technológiákat fejlesztenek, amelyek a hőszivattyúnak a legjobb energiahatékonyságot biztosítják, így gondoskodnak a rendszer gazdaságos üzemeltetéséről és eredményeznek megtakarítást Önnek.


Költséghatékony
Minden hőszivattyús fűtési és használati melegvíz készítő rendszer energiahatékonysági besorolása a legmagasabb értékeket kapja. Így a villamosenergia költségek minimalizálása révén a pénztárcáján is érezni fogja, hogy jól döntött amikor a hőszivattyú mellett tette le a voksát.

Szabályozza klímáját, hőszivattyúját applikáción keresztül!
Bárhonnan és bármikor szabályozható a klíma vagy hőszivattyús rendszer a Daikin Online Controller vagy Residential Controller applikáción keresztül. Egyes készülékeknél már távoli hangvezérléssel és távoli rendszerfelügyelettel is.
Fenntartható megoldások
A megújuló energiaforrások és hibrid kombinációk széles választéka a lehető leginkább energiahatékony fűtés és meleg víz megoldást garantálják igényei és otthona számára. A Daikin hőszivattyúk különféle megújuló forrásokból (például levegő-, víz-, talaj- és napenergia) vonják ki az energiát.

 

Daikin Altherma hibrid hőszivattyú + multi
Egy multi-split (több részes, osztott) rendszer és a hibrid hőszivattyú kombinációja a Hybrid Multi, amely egy teljes megoldás a légkondicionálás és a melegvíz való kombinálásához. A Hybrid Multi kompatibilis az osztott egység, a radiátor és a padlófűtés kínálatunkkal, és okos megoldás a fűtéshez, hűtéshez és használati meleg vízhez, így egész évben élvezheti a komfortos klímaszabályozást.


Itt tudja megtekinteni a Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúkat >>