Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Klíma Tenkes Kft. (a továbbiakban: Szervező) által szervezett ‘Minden 10. nyer!’ elnevezésű nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék).


A Játék szervezője és lebonyolítója
Cégnév: Klíma Tenkes Kft.
Székhely: 7800 Siklós, Petőfi Sándor u. 26. Adószám: 27087923-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-084657I. A Játék résztvevői
A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki a 2024.06.01-én indított „Minden 10. nyer!” játék során ezen játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelelően kér ajánlatot és rendel klíma berendezést a Szervezőtől, valamint elfogadta az adatkezelési feltételeket és jelezte a játékban való részvételi szándékát. A Játékban nem vehetnek részt az alábbi cégek/vállalkozások/személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.).II. A Játék leírása, menete
Szervező meghirdeti a nyereményjátékot, ezzel egyidőben a honlapján is létrehoz egy oldalt, melyen elérhetővé teszi azon leírást, melyből a játékosok a nyereményjáték részleteiről tájékozódhatnak. A Játékos a játék időtartama alatt a https://klimatenkes.hu/nyeremenyjatek oldalon található űrlapon keresztül ajánlatkérést ad le. Az űrlap alján jelölésével hozzájárul az adatkezeléshez és jelzi a játékban való részvételi szándékát. Ajánlatkérésére e-mailben megoldási javaslatot kap, mely tartalmazza a Szervező által javasolt készülékeket. A játék időtartama alatt minden 10., e-mailben megrendelt készülék mellé a megrendelést leadó Játékos a prémium beszerelési csomagot ajándékba kapja. A promóció nem vonatkozik a telepítés során felmerülő többletköltségekre (További információ: https://klimatenkes.hu/beszereles-klima). A megrendelt készülékek sorrendje a beltéri egységek száma alapján kerül meghatározásra. Egy Játékos több készüléket is vásárolhat. A nyeremény minden esetben egy beltéri és egy kültéri egységre vonatkozik. Különböző teljesítményű készülékek egyidejű rendelése esetén a a promóció kisebb teljesítményű készülékre vonatkozik. A telepítési csomag díja a végszámlán kedvezményként jóváírásra kerül.


III. A Játékban részt vevő készülékek
Minden olyan mono és multi split klíma készülék, melyet a Szervező forgalmaz.IV. A Játék időtartama
A játék időtartama: 2024. június 1. – 2024. június 15-igV. Jelentkezés a játékra
A játékban való részvétel részleteit az I. és II. pont tartalmazza. A játékos részvételi szándékát az ajánlatkérő űrlapon jelzi.


VI. Nyeremény
A nyereményjáték során minden 10. megrendelt készülékhez a Szervező a prémium beszerelési csomagot ajándékba adja. Multi split rendszerek esetében a beltéri egységek szolgálnak alapul a 10. berendezés meghatározásához. Ilyen esetben a 10. beltéri egység, valamint a hozzá tartozó kültéri egység beszerelése történik díjmentesen, a további beltéri egységek beszerelésének munkadíja azonban kiszámlázásra kerül.

A prémium telepítési csomag díja (bruttó):
Alapdíj 3,5 kW-ig: 129.990 Ft
Alapdíj 3,6 kW és 6,0 kW között: 149.990 Ft
Alapdíj 6,0 kW és 10,0 kW között: 169.990 Ft
Alapdíj 10,0 kW felett: egyedi díjszabás

Mit tartalmaz prémium beszerelési csomagunk?
Tartalmazza a klíma telepítését max. 3 méter csövezéssel, 1 faláttöréssel, normál körülmények között (beltéren legfeljebb 3 méter magasságig, kültéren 4 méter magasságig, normál tégla, vagy könnyűszerkezetes falazat), ezenkívül:

díjmentes kiszállást Baranya megye egész területén,
beltérben a csövek elhelyezését dekoratív fehér kábelcsatornában,
kültérben a csövek UV védelmének biztosítását alumínium szalaggal,
telepítéshez szükséges anyagokat (rézcsövek, szigetelés, stb.),
kondenzátum cső végére speciális INOX végelemet rovar bejutás ellen,
anyagában rozsdamentes 450 mm konzolt a kültéri egységhez,
rezgéscsillapító gumibakot kültéri egységhez (csendesebb működést biztosít),
kondenzátum elvezetését (3 méterig)
elektromos megtáplálás kiépítését (3 méterig)


Mit nem tartalmaz a prémium beszerelési csomagunk?
Ezekkel a többletköltségekkel kell számolni szükség szerint:

- kültéri és beltéri egység közötti csőhossz 4 kW-ig (3 méteren felül): 12.000 Ft/méter
- kültéri és beltéri egység közötti csőhossz 4 kW felett (3 méteren felül): 14.000 Ft/méter
- elektromos megtápláló vezeték kiépítése 4 kW-ig (3 méteren felül): 3.000 Ft/méter
- elektromos megtápláló vezeték kiépítése 4 kW felett (3 méteren felül): 4.000 Ft/méter
- egynél több falazat áttörése: 6.200 Ft/furat
- kondenzátum elvezetése (3 méteren felül): 2.000 Ft/méter
- betonfal felár: 10.000 Ft/minden megkezdett 20 cm -
segédtartó 120 cm-ig (panel lakások esetében): 22.000 Ft
- segédtartó 120-240 cm-ig (panel lakások esetében): 39.000 Ft
- nyújtott hegesztett konzol (70 cm): 19.900 Ft
- tetőbontás felára: 10.000 Ft
- ferde tetőre telepítés felára: 69.000 Ft

További tételek a https://klimatenkes.hu/beszereles-klima oldalon található beszerelési tájékoztató alapján.


A felszerelés költsége multi rendszerek esetében:
Az alapdíj (bruttó) tartalmazza 1 db kültéri egység beszerelését a mono gépeknél feltüntetett normál körülmények között.

A prémium telepítés csomag alapdíja multi kültéri egységeknél (bruttó):
Multi kültéri alapdíj 3,5 kW-ig: 129.990 Ft
Multi kültéri alapdíj 3,5 kW és 7,0 kW között: 149.990 Ft
Multi kültéri alapdíj 7,0 kW és 10,0 kW között: 169.990 Ft
Multi kültéri alapdíj 10,0 kW felett: egyedi díjszabás

A prémium telepítés csomag alapdíja multi beltéri egységeknél (bruttó):
Multi beltéri alapdíj 3,5 kW-ig: 95.000 Ft/db
Multi beltéri alapdíj 3,5 és 7,0 kW között: 105.000 Ft/db
Multi beltéri alapdíj 7,0 és 10,0 kW között: 115.000 Ft/db

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.VII. Nyertesek értesítése, nyeremények átadása
A nyertesek értesítése minden esetben a készülék beszerelésének napján, személyesen történik. Amennyiben a 10. megrendelő eláll a vásárlástól, vagy egyéb okok miatt a telepítés meghiúsul, a nyeremény automatikusan átszáll a következő vásárlóra.


VIII. Adatkezelés
A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (telefonszám, név, e-mail cím) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül marketing célokra használja, termékeivel és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót megkeresse abból a célból, hogy a felhasználó igényeit – azok magasabb szintű kielégítése érdekében – felmérhesse. A Szervező az így kezelt adatokat harmadik fél részére nem adhatja át, és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Amennyiben a Játékos adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, nevének, e-mail címének és lakcímének megadásával írásban postai úton, vagy elektronikus levélben kérheti adatai törlését a Szervező, a nyertesek kötelező adatkezelésén túlmenően. A Szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. Az adatkezelésre vonatkozóan a https://klimatenkes.hu/adatvedelmi-nyilatkozat további információt.


IX. Felelősségkizárás
A Szervező nem vállal felelősséget a Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt. A Szervező fenntartja a játékszabály, és a nyeremények megváltoztatásának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai/elektronikus hibáért. A Szervező a nyeremények hibáiért nem vállalja a felelősséget, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.


X. Egyéb
A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertesség esetén nevét, valamint a nyereményátadásról esetlegesen készített fénykép/mozgókép esetén a fényképét a Szervező a weboldalán vagy a Szervező közösségi média felületein nyilvánosságra hozza. A Játékos szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Játékoson kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik fél hozzájárulásához kötött, rendelkezik-e a személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.