Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés Barionnal


Mit jelent a Barion?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel Kényelmesen és biztonságosan tud fizetni bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Barion fizetés bankkártyával!
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártyája számát, a lejárati dátumát, és a hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Amennyiben regisztrál, soha többé nem kell begépelnie kártyaszámát egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe, és a jelszava. Amellett, hogy kényelmes, a biztonságát is növeli!

A fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját


Fizessen kényelmesen bankkártya nélkül!
Amennyiben nincsen bankkártyája, a fizetéshez használhatja előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással, vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni. Ebben az esetben e-mail címe, és jelszava megadásával tud fizetni.

 

Ingyenes!
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás , valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj.

 

Kövesse vásárlásait!
A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait weben, vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását. Kezelheti Barion egyenlegét, pénzt küldhet és fogadhat.