Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ügyfeleink írták rólunk:

 

Facebook
Nóra Királyné Haász
2021. Január

 
"Korrekt, gyors ügyintézés, segítőkész hozzáállás, minőség. Ajánlom!"
Facebook
Reiter Richárd
2021. Február


"Gyors! Korrekt! Precíz! Csak Ajánlani tudom mindenkinek!"
Google
Tibor Ivan
2019. Április

 

"Nagyon profi csapat! Nagyon lelkiismeretes és precíz munkát végeztek, csak a legnagyobb elismeréssel tudok róluk beszélni!
Köszönöm szépen! Csak ajánlani tudom őket!"

Facebook
Vollár Józsefné
2021. február

 
"Korrekt cég, pontos a megbeszéltek alapján gyors, precíz beszerelés, a szakember aki beépítette rendkívül tisztán dolgozott, mindenkinek csak ajánlani tudom."
Google
Szilárd Selmeci
2020. Május

 

"Nagyon nehéz helyzetben voltunk. Szerettünk volna klímát, de nem tudtuk, hogy milyet. Szerettük volna ha gyorsan, megbízhatóan, szakszerűen beszerelnék ebben az új helyzetben, de nem tudtuk ki az aki ezt elvállalná. Megtaláltuk a megoldást! Nagyon örültünk, hogy megtaláltuk a Klíma Tenkes vállalkozást. Szakszerűen felmérték az igényünket, több lehetőségre kaptunk ajánlatot, amiből tudtunk választani. Pontos, precíz munkát végeztek, időre. A munka során odafigyeltek a lakásunkra, a tisztaságra. Jó hangulatba telt a szerelés. Szuper csapat!"

Google
József Vincze
2019. Május

 

"Szakértelem, szorgalom, és a munka iránti alázat.
Ez jellemzi a Tenkes Klíma csapatát. Az első pillanattól kezdve , -amikor a cégtulajdonos felhívott, hogy egyeztessünk a munkáról- az utolsó pillanatig, -amikor a klímaszerelő szakmunkás kiporszívózott, és elnézést kért, hogy nem olyan tisztán adja vissza a lakást ahogyan azt átvette- éreztem, hogy biztonságban vagyok ahol igazi szakemberek kedvesen, gyors pontossággal végzik a munkájukat."

Google
Bagi László
2020. április

 

"Gyorsan és jól dolgoztak, a 6. csillag is járna nekik, mert minden kis apró idegesítő kérdésemre készségesen és érthetően válaszoltak. Csak ajánlani tudom őket!"

Facebook
David Dadan Radivojevics
2020. november

 

"Gyors pontos és kedves, mindenre kiterjedt tájékoztatás. Korrekt cég hozzá értő szakemberekkel. Tökéletes munka. És ragyogó rendet hagynak maguk után!"

Google
Éva Fledrich
2017. június

 

"Klíma telepítését végezték otthonomban, melyet türelmes, átfogó tanácsadás előzött meg. A munkálatok során igen körültekintően, segítőkészen, tisztán dolgoztak. Az eredmény, a magas szakmai hozzáértésükből adódóan, kiváló lett! Köszönet érte!"

Google
Gáborné Stiglincz
2020. október

 

"Készen van a klímám aktuális karbantartása. Fantasztikusan tiszta és szép. Semmi szemét, kosz nem maradt a munkavégzés helyén sem. A dolgozók kedvesek, aranyosak, csendesek. Kérem, hogy máskor is küldje őket. Hálás köszönettel"

Google
Timea Zimmermann
2020. augusztus

 

"Nagyon precíz,gyors,ès rendkivül udvarias szerelők,tisztàn ès pontosan dolgoztak.Gyorsan lelett bonyolitva az első telefon beszèlgetèsünk utàn.pontos tàjèkoztatàst kaptunk mindenről.csak ajànlani tudom a klima Tenkest.köszönjük a munkàt."

Google
Gabriella Petrovicsné
2020. augusztus

 

"Szakszerű, pontos, nagyon tiszta munkát végeztek. A beszerelés után pontosan tájékoztattak a további teendőkről.
Szívesen ajánlom mindenkinek a Tenkes Klímát, köszönöm a munkájukat."

Google
Ilona Kiss
2020. Július

 

"Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagy szakértelemmel, gyors, precíz, a küllemre is odafigyelő, szép munkát végeznek. Profi vállalkozás, profi szakemberekkel."

Google
Dávid Ujvári
2019. július

 

"Pontos, precíz, igényes munka.
Mindenre kiterjedő figyelem, hasznos szakmai tanácsok. Bátran ajánlom mindenkinek.
Köszönjük szépen."

Google
Gábor Hamarach
2018. május

 

"Olyan Csapat, akikkel érdemes szerződést kötni. Kiváló értékelést kellene kapnia, de nincs még egy kisebb csillag a négyzetre emeléshez. Pedig megadnám! Köszönöm a lelkiismeretes és profi munkát!"

Google
Andrej Botos
2018. június

 

"Megbízható, alapos és gyors csapat! Évek óta dolgozunk együtt, teljes megelégedettséggel. Csak javasolni tudom őket!"

Google
Lajos Nagy
2017. június

 

"Klíma telepítését és egy már meglévő klíma karbantartását végezte a Klíma Tenkes vállalkozás. A szakemberek korrekt, elvárásaimat teljes mértékben teljesítő, szakmailag nem kifogásolható, körültekintő munkát végeztek. Munkájukat ezúton is köszönet illeti."

Google
Márk Udvarácz
2017. március

 

"Csak jót tudok írni, mivel csak jó tapasztalatom van a céggel kapcsolatban! Pontos, korrekt tájékoztatást és ügyesen kivitelezett munkát vagyis beszerelést kaptam! Köszönöm szépen!"

Google
Szeckler Erik
2019. március

"
Klíma telepítést és a régi klíma bontását végezték nálunk.

A csapat rendkívül szimpatikus, kedves volt.
A munkájukat a legnagyobb körültekintéssel, precízen, folyamatos takarítás mellet igen gyorsan elvégezték.
Az ügyintézésre sem lehet panaszom, mindenben gyorsan korrekt módon jártak el és talán a legnagyobb választékuk van klímákból."

Google
Anita Szombati
2019. október

 

"Szeretném megköszönni minden dolgozó munkáját. A gyors és egyszerű ügyintézést. A korrekt tájékoztatást. A szakemberek precíz, gyors, tiszta megbízható munkáját. Az első telefonos megbeszélést követő egy héten belül beszerelésre kerültek a készülékek, ami teljesen megfelel az előzetes elképzeléseknek. Azt kaptuk amit kértünk és a mit megígértek. Mindenkinek ajánlani tudom a céget és minden dolgozóját."

Google
Olivér Demhardt
2019. június

 

"A szakemberek problémamegoldó képessége és szakértelme a munka folyamán megbizonyosodott, nem volt olyan probléma, kérés vagy kérdés, melyre nem tudtak volna megoldást, választ találni. Pazar munkát végeztek, kommunikatívak voltak, kedvesek. A munka esztétikus és tiszta. Megelégedettségemről biztosítom Önt, Önöket és bízom benne, hogy ilyen szakmai professzionalizmussal és értelemmel ellátott emberek a kellő megbecsülésben részesülnek.

Ez úton is szeretném megköszönni a munkájukat, ha lenne egy tízes elégedettségi skála, 11 pontot adnék nekik!

Munkájuknak köszönhetően már meg is rendeltük ugyanezt a koncepciót még egyszer, és várjuk mihamarabb vissza Őket!"

Google
Magnus-André Moritsgard
2020. Augusztus

 

"Elképesztő volt az a három úr, aki két AC-t telepített. A vendégek pontosan jöttek, rendkívül udvariasak és kedvesek voltak. Nemcsak abban segítettek, hogy gyönyörűen felszereljük a két váltakozó áramot, hanem szívesen rögzítették a TV-konzolt a falhoz, és kisméretű felár ellenében megoldották a problémát az aljzatainkkal. Az egyik telepítő tudott angolul, és kedves volt megválaszolni néhány kérdésünket. Az e-mailes ügyfélszolgálat szuper gyors, nagyon barátságos, informatív és magas színvonalú angol nyelven válaszol. Csak azt szeretném mondani, hogy Magyarországon töltött három évem alatt ez messze a legjobb szolgáltatás, amit azóta költöztem ide.

Nagyon köszönöm a szolgálatot! Nagyon ajánljuk, és a jövőben további szolgáltatásokat várunk."

Facebook
Liza Zsóka Stiglincz Gáborné
2020. Június

 
"Tanácsot kértem és kaptam. Pont a lakás fekvéséhez, méretéhez, az igényeimhez igazították az ajánlatot. Rövid időn belül megérkezett. Két profi szerelővel. Nagyteljesítményű porszívóval vigyáztak, hogy szerelés közben ne porosodjon a lakás, ne mindjárt nagytakarítással kelljen kezdeni. Rombolás mentesen, szinte láthatatlan szerelési helyekkel kb. 2,5 óra alatt megtörtént az üzembe-helyezés. Megmutatták a ki-be kapcsolást, a távirányító használatát kérés nélkül. (Ez koromra való tekintettel nagyon jól esett.) Kedves, jóhangulatú szerelés volt."
Google
Zsolt Kovács
2017. augusztus

 

"Remek csapat az ügyintézéstől a kivitelezésig! A mai törvényi szabályozásban nagyon nem egyszerű klímaberendezést vásárolni. Ehhez minden segítséget biztosítanak, korrekt tájékoztatással, ügyintézéssel, az áruház és az ügyfél között. Mindezt kényelmesen, elektronikusan, gyorsan. A telepítő csapat nagy hozzáértéssel, gyorsan, precízen, TISZTÁN dolgozik!!! Köszönet mindenért, jó, hogy Velük működtem együtt! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Vállalkozást!
És ma már (végre) hűvösben alszunk!"

Facebook
Eszti Lakatos
2021. Január


"Naprakészek, gyorsak, akivel telefonon beszéltem nagyon kedves, segítőkész. Gyors határidőkkel dolgoznak, tökéletes az online felmérésük és versenyképesek az áraik. A szerelők tisztán, gyorsan és nagyon alaposan dolgoznak, igyekeznek a legkevesebb kárt okozni és takarítanak is maguk után.
Szuper szolgáltatás, szuper ügyintézéssel. Szívből ajánljuk!"

 

 

Google
József Mayer
2021. április

 
"Korrektek. A készülék kiválasztásakor mindenre kiterjedő válaszokat küldtek. Pontosak! A szerelők profik. Tisztán és precízen dolgoztak. Mindenkinek ajánlani fogom őket."
Google
Ildikó Kőszeghy
2021. Április


"Rendkívül precízen, pontosan dolgoznak, mély elköteleződéssel. Fontosnak tartják, hogy figyeljenek a karbantartásra, tisztításra. Mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen az ügyfél részére."
Google
Arpad Valaczka
2021. Március

 

"Köszönöm a teljeskörű felvilágosítást és a profi hozzáállást minden téren!... az első beszélgetéstől a beszerelésig minden a megbeszéltek szerint ment, csak ajánlani tudom Őket!"

Google
Levente Puskás
2021. Március

 
"Gyors megbízható precíz pontos munkavégzésre törekszenek. Maximális tisztelettel, figyelemmel és türelemmel viszonyultak idős nagyszüleimhez. Kiváló példaértékű dolgozók."
Google
Eszter Tuto
2021. Március

 

"Precízen, tisztán dolgoznak, remek szakemberek."

Google
László Regán
2021. Március

 

"Korrekt, szép munka, lelkiismeretes szerelőgárda. Csak ajánlani tudom őket."

Google
András Muhi
2021. Március

 

"Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték."

Google
Zsolt Vörös
2021. Április

 

"Pécsre kértem klíma tisztítást, minden rendben ment, profi munkát végeztek."

Google
Máté Oberling
2021. Március

 

"Korrektek, a kiválasztásnál, tervezésnél minden kérdésre részletes választ kaptam, profi, magas szintű szakértelem, a beszerelésre alig kellett várnom, a megbeszélt időre pontosan érkeztek, tisztán, szépen, precízen dolgoztak (fúráskor porszívó... végén feltakarítottak), minden úgy zajlott, ahogy előre megbeszéltük, egyéni igényeket figyelembe vették, telefont mindig felvették, e-mailre gyors válasz."

Facebook
Ágnes Gölöncsér
2021. Március

 

"Egy kis házat újítunk fel Harkányba, az elsők között voltak, akiket megkerestünk. Mindenben a segítségünkre voltak, a legkorrektebbek minden téren, felmérés, szerelés, ügyintézés, már használatban vannak a klímák, imádjuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A jövőben is mint szerviz, tisztítás, kérdések tekintetében biztosan náluk maradunk mint ügyfél. Köszönöm Klíma Tenkes az együtt működésüket! "