Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszi klímacsere promóció BUYBACK bónusszal

Lecserélnéd régi klímád? Most jól jársz! Válassz egy új Daikint, mi beszereljük, és most buy-back kedvezménnyel is támogatjuk a megújulást!
A promóció érvényessége: 2024. május 31-ig.

 

DAIKIN SENSIRA
FRISSÍTŐEN INNOVATÍV TECHNOLÓGIA


A Sensira kivételes ár-érték arányt kínál, miközben biztosítja a hűtési és fűtési rendszer gördülékeny működését. Az egységbe számos energiahatékony technológia van beépítve, amelyek a teljesítményt automatikusan szabályozzák, így kisebb az energiafogyasztás és a zajszint.
 

 

DAIKIN COMFORA
DISZKRÉT MEGJELENÉS MAGAS HATÉKONYSÁGGAL ÉS KOMFORTSZINTTEL


A Comfora 3D légszállítása egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg és a meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson. Ezáltal megelőzhető a túlzott párásodás, ami sok esetben penészedéshez vezet.
DAIKIN PERFERA

ATTRAKTÍV KIVITEL, TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ BELTÉRI LEVEGŐVEL

A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít. 

DAIKIN DESIGN KLÍMÁK
EMURA HÁROM SZÍNBEN, STYLISH NÉGY SZÍNBEN KAPHATÓ

A stílusos színlehetőségek révén az Emura és a Stylish tökéletesen illeszkedik otthonod belső terébe. Kompakt és funkcionális design. Tiszta és egészséges levegő a különböző szűrési technológiáknak köszönhetően, amelyek eltávolítják a részecskéket, allergéneket és szagokat. Az intelligens szenzornak köszönhetően egyenletes hőelosztást biztosít az egész szobában.

 

 

Aktuális? Szívesen készítünk ingyenes, személyre szabott árajánlatot. Ennek érdekében, kérünk töltsd ki a lenti űrlapot. 

FONTOS: a megjegyzések mezőbe írd a BUYBACK szót, a fényképek résznél pedig tölts fel egy képet klímádról, melyet lecserélnél!