Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAIKIN STYLISH 5 kW FTXA50AW / RXA50B FEHÉR

1.427.316 Ft (1.123.871 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Daikin
Cikkszám: DAIKIN STYLISH 5 kW FTXA50AW / RXA50B
Nem értékelt
Szállítási díj: Tartalmazza az ár
Elérhetőség: Raktáron
DAIKIN STYLISH 5 kW FTXA50AW / RXA50B FEHÉR
DAIKIN STYLISH 5 kW FTXA50AW / RXA50B FEHÉR
Kép 1/1 - DAIKIN STYLISH 5 kW FTXA50AW / RXA50B FEHÉR

Leírás

ONLINE SZABÁLYZÓ: Vezérelje beltéri egységét bárhonnan okos telefonjáról laptopjáról, számítógépről táblagépről vagy érintő képernyőről.

COANDA-HATÁS – HŰTÉS: Hűtés módban a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a teljes szobában.

COANDA-HATÁS – FŰTÉS: Fűtés módban a Coanda-hatás optimalizálja a légáramlást. A speciálisan kialakított lamellák használatával a légáramlat jobb fókuszálása lehetővé teszi a még jobb hőmérséklet-elosztást a teljes szobában.

GRID-EYE ÉRZÉKELŐ: A Grid-eye érzékelő meghatározza a helyiség aktuális hőmérsékletét, és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben, mielőtt olyan légáramoltatási programra kapcsol, amely a meleg vagy a hideg levegőt a szükséges területre irányítja.

TÖBBMODELLES ALKALMAZÁS: Akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható egyetlen kültéri egységhez, még akkor is, ha a kapacitásuk különböző. Minden beltéri egység önállóan működtethető az azonos fűtési vagy hűtési üzemmódban.

ECONO ÜZEMMÓD: Csökkenti az energiafogyasztást, hogy más, nagy energiaigényű berendezéseket is használni lehessen. A funkció energiát is takarít meg.

ENERGIA-MEGTAKARÍTÁS KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓDBAN: A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken.

ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD: Energiát takarít meg, mert megakadályozza az éjszakai túlhűtést vagy túlfűtést.

CSAK VENTILÁTOR: Az egység használható ventilátorként is, ilyenkor hűtés vagy fűtés nélkül fújja a levegőt.

GYAKORLATILAG NEM HALLHATÓ: Gyakorlatilag nem hallható: a készülék olyan csendben működik, hogy el is fogja felejteni, hogy ott van.

KÉNYELMES ÜZEMMÓD: A meleg vagy hideg levegőt nem irányítja közvetlenül a testre, így garantálja a huzatmentes működést.

ERŐTELJES ÜZEMMÓD: Kiválasztható gyors fűtés vagy hűtés céljából; az erőteljes üzemmód kikapcsolása után az egység visszatér a beállított üzemmódra.

AUTOMATIKUS HŰTÉS-FŰTÉS ÁTKAPCSOLÁS: Automatikusan kiválasztja a fűtési vagy hűtési üzemmódot, hogy elérje a beállított hőmérsékletet.

A BELTÉRI EGYSÉG CSENDES MŰKÖDÉSE: A távirányító “Csendes” gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti.

A KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES MŰKÖDÉSE: A távirányító “Csendes” gombja a kültéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti, hogy biztosítsa a csendes környezetet a szomszédok számára.

3-D LÉGÁRAMLÁS: 
Egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.

FÜGGŐLEGES AUTOMATIKUS LÉGTERELÉS: Kiválasztható a levegő kimeneti terelőlapok automatikus függőleges mozgása a hatékony levegő- és hőmérséklet-eloszlásért az egész szobában.

VÍZSZINTES AUTOMATIKUS LÉGTERELÉS: Kiválasztható a levegő kimeneti zsaluk automatikus vízszintes mozgása, az egyenletes légáramlásért és hőmérséklet-eloszlásért.

AUTOMATIKUS VENTILÁTORSEBESSÉG: Automatikusan kiválasztja a szükséges ventilátorsebességet, hogy elérje vagy fenntartsa a beállított hőmérsékletet.

VENTILÁTOR SEBESSÉGFOKOZATOK: Lehetővé teszi, hogy a megadott ventilátorsebességek közül válasszon.

SZÁRAZ PROGRAM: A páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.

EZÜST ALLERGÉN ELTÁVOLÍTÁSA ÉS LÉGTISZTÍTÓ SZŰRŐ: Megköti az allergéneket, például a pollent és a poratkákat. A szűrő elnyomja a pollent és az atkákat 99%-ban vagy még hatékonyabban.

FLASH STREAMER: Nagy sebességű elektronokat generál, amelyek hatékonyan lebontják a vírusokat, baktériumokat, szagokat és allergéneket.

TITÁN APATIT SZAGTALANÍTÓ SZŰRŐ: Elfogja a levegőben szálló részecskéket és a káros szerves vegyi anyagokat, például a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint eltávolítja pl. a dohány és a háziállatok szagát.

LÉGSZŰRŐ: Eltávolítja a levegőben szálló részecskéket, biztosítva így a tiszta levegő állandó ellátását.

INFRAVÖRÖS TÁVIRÁNYÍTÓ: Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.

HETI IDŐKAPCSOLÓ:Napi vagy heti bontásban is bármikor beállítható a fűtés vagy a hűtés elindítása.

KÖZPONTI VEZÉRLÉS: Egy központi helyről elindít, leállít és szabályoz több légkondicionálót.

AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁS: Az egység automatikusan az eredeti beállításokkal indul újra tápellátási hiba esetén.

ÖNDIAGNÓZIS: Leegyszerűsíti a karbantartást a rendszerhibák vagy működési rendellenességek kijelzésével.  

Paraméterek

Teljesítmény 5,5 kW (18000 Btu)
Hűtőteljesítmény 5 kW
Fűtőteljesítmény 5.8 kW
Hűtési energia osztály A++
Fűtési energia osztály A++
SCOP 4.6
SEER 7.3
Beltéri egység mérete 295x798x189 mm
Kültéri egység mérete 735x825x300 mm
Hűtőközeg típusa R32
WIFI vezérlés Igen
Márka Daikin
Garancia 3 év
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók