Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 millió forint majdnem ingyen - Jó dolog, de tenni kell érte

Ha legalább 1 gyermeket nevelnek, - vagy a családjában van valaki, aki ilyen - akkor gondolják végig, javukra tudnák-e fordítani az új otthonfelújítási támogatást. 6 millió otthonfelújításra költött forintból 3 millió forintot visszaadnak 2021. január 1-től.

Lehetséges, hogy az Önök számára is eljött a döntés ideje.

A Rendelet teljes, hivatalos szövege itt olvasható:
A Kormány 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról

A támogatás többek között az alábbi felújítási munkálatokra vehető igénybe:

6. § c) fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is,
6. § h) klímaberendezés beépítése, cseréje,
6. § i) napkollektor, napelemes rendszer telepítése, cseréje

Buzdítjuk, gondolják át az otthonfelújítást. Mérlegeljék a lehetőségeiket és határozzák meg a család és a nagyobb család legjobb érdekeit szolgáló célt. Ettől a perctől az utolsó lépésig segítjük a sikeres megvalósításban.

Egy fontos eleme a támogatásnak az 50% anyag 50% munkadíj kitétel. A részletes tájékoztatás példákkal magyarázva innen érhető el az elszámolást végző Magyar Állakincstár hivatalos oldaláról.

Önöknek kedvező otthonfelújítás megoldást, környezetbarát hűtés-fűtést, nekünk további munkákat, a nagyobb közösségünknek pedig tisztább levegőt, élhetőbb településeket tesz lehetővé. 

Tippek:

   Ha tudnak legalább 150.000 Ft-ot klímás fűtésre költeni, abból egy lakószoba klímás fűtését tudjuk megvalósítani 300.000 Ft értékben.

  Ha tudnak 3 millió forintot a fűtésére, hűtésre, hővisszanyerős szellőztetésre, villanyszámla kiváltásra költeni, akkor kiváló minőségű megoldást építünk Önöknek napelemmel együtt 6 millió Ft értékben.

   Ésszerű a még működő fűtési rendszer élettartamát végiggondolni, és mérlegelni, mivel járnak jobban. Kihasználni az 50% támogatást most, vagy megvárni, amíg amortizálódik a még működő fűtési rendszer.

  A hővisszanyerős szellőztető mellett hosszabb életre van esélyünk. (Folyamatos a lakásban a friss levegő.)

  A legtöbb új klíma tartalmaz vírusölő kiegészítőt, levegőszűrőt, emiatt összehasonlíthatatlanul több kényeztetést kap a család, mint egy radiátortól, vagy padlófűtéstől. A hűtés is jól jön nyáron amolyan ráadásként.

  Egy meglévő fűtési rendszer mellé egy klímás fűtés kiépítése napelemmel gyakorlati bölcsességet tükröz. A napelem rendszerrel megtáplált klímás fűtés teljesen ZÖLD, szemben minden mással, amelyhez el kell égetni fát, szenet, gázt. Gondolja végig, a jelenlegi fűtésük mennyire tiszteli a környezetet?

 

Kérjen tőlünk ingyenes megoldási javaslatot még ma,
szívesen segítünk!