Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándék klímát kapott a Pécsvárad mentőállomás

A Klíma Tenkes Kft. örömmel vett részt a Columbus Cégcsoport által szervezett jótékonysági akcióban, melynek keretein belül Fisher légkondicionáló berendezést kapott ajándékba a Pécsvárad mentőállomás.

A klíma berendezést a Columbus Csoport biztosította, a telepítést pedig a Klíma Tenkes szerelői végezték el. A Columbus Csoport a Fujitsu és Fisher klímák kizárólagos magyarországi forgalmazója, egy családi vállalkozás, mely már 26 éve működik.

A Fisher háromszoros Business Superbrands-díjjal rendelkezik. A cégcsoport partnerei segítségét kérte, hogy segítsenek az országszerte adományozott légkondik beszerelésében. 20 klíma beszerelése zajlik éppen, mintegy 2,1 millió forint értékben.

A Klíma Tenkes Kft. a Pécsvárad állomásra telepítette a berendezést, elnyerve ezzel a Columbus Cégcsoport „Segítőkész Vállalat” díját.

"Mindig örömmel veszünk részt az olyan kezdeményezésekben, melyek során a köz érdekében tevékenykedő személyek munkáját segíthetjük. A tavaszi karantén idején a helyi iskolában végeztünk ingyenes klíma tisztításokat, most pedig örömmel támogattuk a pécsváradi mentőállomás klimatizálását. Őszintén értékeljük azoknak a mentősöknek a munkáját, akik ebben a nehéz vírusos időszakban is a betegek rendelkezésére állnak, és mindig számíthatunk rájuk" - fogalmazta meg az érzéseit Német József, a Klíma Tenkes Kft. ügyvezetője. 

Az állomás dolgozói mind örültek a berendezésnek, hiszen a nyári hőségen kívül télen 5 °C-ig takarékosabb vele a fűtés, nyáron pedig kellemesebb környezetben tudnak készülni a következő riasztásra. Ez a modell nem tartós fűtésre optimalizált típus. 

 

 

 

 

„Az életmentés ugyan a mentőautókban és a helyszíneken zajlik, mégis nagyon fontos, hogy a mentőállomásra visszatérő bajtársak megfelelő körülmények között tudjanak felkészülni a következő riasztásra. A klímaberendezések ebben nyújtanak nekünk fontos és hasznos segítséget. Köszönet érte!” – mondta el Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

 

 


 

 

 

 

 

 

Kérjen tőlünk ingyenes megoldási javaslatot még ma,
szívesen segítünk!