Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Karbantartás

Amikor karbantartjuk a klímánkat, ez nem csupán üzemviteli "feladat", hanem a környezetbarátságunk jele egyben. Kevesebb környezeti terheléssel biztosítjuk családunknak a jó levegőt. Az, hogy egészséges, friss lesz a levegő is amit beszívnak, ez amolyan ráadás. Ez így normális, így természetes.

2018-tól egy különleges tisztaságot eredményező karbantartó eszközzel végezzük a karbantartást. A beltéri egységre egy "speciális gumis takarót" húzunk. Zárt rendszerben nagynyomású mosó berendezéssel tisztítjuk meg az Önök állandó családtagját. Kimossuk a klímát, miközben semmi nem kerül a helyiség falára, vagy szőnyegére. 

Ismereteink szerint ezt a minőséget ma egyedül a Klíma Tenkes biztosítja Magyarországon egyedileg importált berendezéssel.

Opció: Ezüst tartalmú tartós fertőtlenítő kezelés mindössze 2000 Ft felár ellenében. A nanotechnológiás hatóanyag neve: Nanosept.

A karbantartás alapdíján ennek ellenére nem változtattunk, szerződött partnereinknek maradt úgy, ahogyan a szerződésben rögzítettük.
Normál áras időszakban: 8990 Ft/db szeptember 1-től április 30-ig.
Feláras időszakban: 17980 Ft/db április 30-tól augusztus 31-ig. 

Ha még nem rendelkeznek karbantartás szerződéssel, akkor kérésre átküldjük azt is.

A közhiedelemmel ellentétben a nyáron "megizzadt" klímánk ideális karbantartási időpontja a nyári szezon utáni időszak. Ha fűtésre is használjuk a klímánkat, vagy ha a garanciális feltételek megkívánják, akkor legalább évente kétszer szükséges elvégezni a karbantartást.

Klímánk karbantartása környezettudatosságot tükröz.

Ha fűtésre is elkezdjük használni a klímánkat, akkor jó irányba indulunk el.
Ha csak hűteni szeretnénk egy klímával, akkor elkerülhetetlenül nő a környezetterhelésünk. Ha tudatosan kezdünk vele fűteni is, akkor töredékére csökkentjük a korábbi környezetterhelésünket!

 

A klímás fűtés:

4-szer tisztább, mint a fatüzelés
3-szor tisztább, mint a távhő
2-szer tisztább, mint a gáz

 Ezek jövőbe mutató adatok.
Látható, hogy egy alsó közép árfekvésű SCOP = 4 hatásfokú hőszivattyú is sokkal jobb, mint bármelyik hagyományos megoldás.

Tekintse meg, hogy mely klímákat ajánljuk tartós fűtésre: Katt ide!

 

 

Hogyan lehetséges, hogy a klímánkkal való tudatos fűtéssel töredékére tudjuk csökkenteni a korábbi környezetterhelésünket?

Úgy, hogy 1 hónapig hűtünk, de 6 hónapig fűtünk ugyanazzal az eszközzel.
1 hónapig kibocsátunk szén-dioxidot, 6 hónapig pedig megtakarítunk.

Ma még sokan nem ismerték fel, hogy mennyire is egyszerű tenni a környezetünk érdekében. Önök azonban már megtettek egy lépést azzal, hogy hozzánk fordultak a karbantartás elvégzése miatt.