Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Megizzadt a klímája? Mi megfürdetjük!

Klímánk akárcsak egy családtag. Törődést, odafigyelést igényel. Ha ezt megkapja, meg is hálálja, és jó szolgálatot tesz hosszútávon. A készülék tisztán tartása létfontosságú. Ennek érdekében pedig elengedhetetlen a rendszeres, professzionális klíma karbantartás. Nézzük is, hogy Miért? Hogyan? Mennyiért? és Mikor?
 

Miért fontos?
Amikor karbantartjuk a klímánkat, ez nem csupán üzemviteli "feladat", hanem a környezetbarátságunk jele egyben. Kevesebb környezeti terheléssel biztosítjuk családunknak a jó levegőt. Az, hogy tiszta, egészséges, friss lesz a levegő is amit beszívnak, ez amolyan ráadás. Ez így normális, így természetes.


Hogyan történik?
2018-tól egy különleges tisztaságot eredményező karbantartó eszközzel végezzük a karbantartást. A beltéri egységre egy "speciális gumis takarót" húzunk. Zárt rendszerben nagynyomású mosó berendezéssel tisztítjuk meg a készüléket. Kimossuk/fertőtlenítjük a klímát, miközben semmi nem kerül a helyiség falára, vagy szőnyegére. Tisztaság fél egészség!

Gondoljunk csak bele mire számíthatnánk, ha a nyári hőség idején minden nap csak bedezodoroznánk magunkat, ahelyett, hogy le fürdenénk. Ugye nem kell ecsetelni? Így van ez a klímával is. Mi nem csak "dezodorálunk" vagy befújjuk, hanem "meg is fürdetjük". Szó szerint.
Ismereteink szerint ezt a minőséget ma egyedül a Klíma Tenkes biztosítja Magyarországon egyedileg importált berendezéssel.

Opció: Ezüst tartalmú tartós fertőtlenítő kezelés mindössze 2000 Ft felár ellenében. A nanotechnológiás hatóanyag neve: Nanosept.


Mennyibe kerül?

Normál áras időszakban(szeptember 1-től április 30-ig): 9.990 Ft/db
Feláras időszakban(május 1-től augusztus 31-ig): 19.980 Ft/db  helyett a vírus miatt most 
11.790 Ft/db

                                                                       

(Ha még nem rendelkeznek karbantartás szerződéssel, akkor kérésre átküldjük azt is.)

 

 

Mikor/milyen gyakran szükséges?
A közhiedelemmel ellentétben a nyáron "megizzadt" klímánk ideális karbantartási időpontja a nyári szezon utáni időszak.
Ha fűtésre is használjuk a klímánkat, vagy ha a garanciális feltételek megkívánják, akkor legalább évente kétszer szükséges elvégezni a karbantartást.

 

Mosással végzett karbantartás munka közben:


Túl a karbantartáson...
Ha fűtésre is elkezdjük tartósan használni a klímánkat, akkor jó irányba indulunk el. Ha csak hűteni szeretnénk egy klímával, akkor elkerülhetetlenül nő a környezetterhelésünk. Ha tudatosan kezdünk vele fűteni is, akkor töredékére csökkentjük a korábbi környezetterhelésünket!

 

A klímás fűtés:
4-szer tisztább, mint a fatüzelés
3-szor tisztább, mint a távhő
2-szer tisztább, mint a gázEzek jövőbe mutató adatok.
Látható, hogy egy alsó közép árfekvésű SCOP = 4 hatásfokú hőszivattyú is sokkal jobb, mint bármelyik hagyományos megoldás.

Tekintse meg ajánlatainkat!

 

Hogyan lehetséges, hogy a klímánkkal való tudatos fűtéssel töredékére tudjuk csökkenteni a korábbi környezetterhelésünket?

Úgy, hogy 1 hónapig hűtünk, de 6 hónapig fűtünk ugyanazzal az eszközzel.
1 hónapig kibocsátunk szén-dioxidot, 6 hónapig pedig megtakarítunk.

Ma még sokan nem ismerték fel, hogy mennyire is egyszerű tenni a környezetünk érdekében. Önök azonban már megtettek egy lépést azzal, hogy hozzánk fordultak a karbantartás elvégzése miatt. Köszönjük szépen!