Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klíma karbantartás


 

Mennyibe kerül?

Alapár 2024-ben:


Kedvezményes árak szerződött ügyfeleink részére 2024-ben:


*Főszezon: május 1-től augusztus 31-ig

 

Mit tartalmaz az ár?
 A beltéri egység szűrőjének és burkolatának tisztítását
 A beltéri egység átmosását magasnyomású mosó berendezéssel
 A beltéri egység fertőtlenítését speciális vírus- és baktériumölő szerrel 
 A beltéri egység légsebességének mérését / ellenőrzését
 Az elektromos bekötések ellenőrzését  
 A hűtőközeg ellenőrzését indirekt módon
 A kültéri egység ellenőrzését*
 A karbantartó munkadíját
 A kiszállás díját

*A kültéri egység teljes mosása egyedi díjszabás alapján történik, a körülmények és a szennyezettség mértékének függvényében. Ha igényli, kérjük jelezze!

 

Amennyiben szeretné megrendelni klímája karbantartását, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.  

 

Klímánk olyan, akárcsak egy családtag. Törődést, odafigyelést igényel. Ha ezt megkapja, meg is hálálja, és jó szolgálatot tesz hosszútávon. A készülék tisztán tartása létfontosságú. Ennek érdekében pedig elengedhetetlen a rendszeres, professzionális klíma karbantartás. Nézzük is, hogy Miért? Hogyan? Mennyiért? és Mikor?


Miért fontos?
Amikor karbantartjuk a klímánkat, ez nem csupán üzemviteli "feladat", hanem a környezetbarátságunk jele egyben. Kevesebb környezeti terheléssel biztosítjuk családunknak a jó levegőt. Az, hogy tiszta, egészséges, friss lesz a levegő is amit beszívnak, ez amolyan ráadás. Ez így normális, így természetes.


Hogyan történik?
2018-tól egy különleges tisztaságot eredményező karbantartó eszközzel végezzük a karbantartást. A beltéri egységre egy "speciális gumis takarót" húzunk. Zárt rendszerben nagynyomású mosó berendezéssel tisztítjuk meg a készüléket. Kimossuk/fertőtlenítjük a klímát, miközben semmi nem kerül a helyiség falára, vagy szőnyegére. Tisztaság fél egészség!

Gondoljunk csak bele mire számíthatnánk, ha a nyári hőség idején minden nap csak bedezodoroznánk magunkat, ahelyett, hogy le fürdenénk. Ugye nem kell ecsetelni? Így van ez a klímával is. Mi nem csak "dezodorálunk" vagy befújjuk, hanem "meg is fürdetjük". Szó szerint.
Ismereteink szerint ezt a minőséget ma egyedül a Klíma Tenkes biztosítja Magyarországon egyedileg importált berendezéssel.

Opció: Ezüst tartalmú tartós fertőtlenítő kezelés mindössze 2000 Ft felár ellenében. A nanotechnológiás hatóanyag neve: Nanosept.Karbantartási szerződés
Mint a fenti táblázatok mutatják, szerződött ügyfeleinknek* kedvezőbb árakat biztosítunk a nem szerződött partnerekkel szemben. Amennyiben Ön is szeretné a karbantartást szerződéses keretek között, a következő alkalommal már kedvezményesebb áron elvégeztetni, kérjük jelezze, és e-mailben átküldjük a szerződést.

*A rendszeres karbantartás 
kimaradása a szerződés felbontásával jár. 

 

KLÍMA TENKES KARBANTARTÁS


Egészséges


Vírusmentes


Tiszta


Friss


Hatékony 


Megbízható

 

 

 

Mikor/milyen gyakran szükséges?
A közhiedelemmel ellentétben a nyáron "megizzadt" klímánk ideális karbantartási időpontja a nyári szezon utáni időszak.
Ha fűtésre is használjuk a klímánkat, vagy ha a garanciális feltételek megkívánják, akkor legalább évente kétszer szükséges elvégezni a karbantartást.

 

Mosással végzett karbantartás munka közben:


Túl a karbantartáson...
Ha fűtésre is elkezdjük tartósan használni a klímánkat, akkor jó irányba indulunk el. 
Ha csak hűteni szeretnénk egy klímával, akkor elkerülhetetlenül nő a környezetterhelésünk. Ha tudatosan kezdünk vele fűteni is, akkor töredékére csökkentjük a korábbi környezetterhelésünket!


A klímás fűtés: 
4-szer tisztább, mint a fatüzelés
3-szor tisztább, mint a távhő
2-szer tisztább, mint a gázEzek jövőbe mutató adatok.
Látható, hogy egy alsó közép árfekvésű SCOP = 4 hatásfokú hőszivattyú is sokkal jobb, mint bármelyik hagyományos megoldás.

Tekintse meg ajánlatainkat!

 

Hogyan lehetséges, hogy a klímánkkal való tudatos fűtéssel töredékére tudjuk csökkenteni a korábbi környezetterhelésünket?

Úgy, hogy 1 hónapig hűtünk, de 6 hónapig fűtünk ugyanazzal az eszközzel.
1 hónapig kibocsátunk szén-dioxidot, 6 hónapig pedig megtakarítunk.

Ma még sokan nem ismerték fel, hogy mennyire is egyszerű tenni a környezetünk érdekében. Önök azonban már megtettek egy lépést azzal, hogy hozzánk fordultak a karbantartás elvégzése miatt. Köszönjük szépen!