Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher Summer Sorozat

 

A Fisher Summer típuscsaládot azoknak ajánljuk, akik alapvetően nyári hűtésre szeretnék használni a készüléküket, és szeretnének jó ár-érték arányú, megbízható készüléket választani.

 

A készülékekre 6 év kiterjesztett garancia jár, ami a legjobb ajánlat ebben az árkategóriában!

Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről.

Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot.

 

 

A Fisher Summer klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

 

 
A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését

 

Automatikus légterelés (Swing fel/le) az egyenletes légeloszlásért.

 

„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Időzítés

 

Éjszakai üzemmód

 

Párátlanító üzemmód

 

Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

 

TURBO üzemmód

 

Automatikus téli-nyári átváltás

 

Automatikus újraindulás áramkimaradás után

 

 

 

Kérjen tőlünk ingyenes megoldási javaslatot még ma,
szívesen segítünk!