Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes hőszivattyú nyomában

A tökéletes hőszivattyú nyomában
A hőszivattyú fenntartható, azaz környezettudatos és energiahatékony fűtési megoldás. Bár hosszútávú, mégis egyértelműen megtérülő befektetés. Az egyes fajták előnyeit és irányárait ismertetve segítünk a legideálisabb készülék kiválasztásában. 

 

LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ
Energiahatékony légkondicionálást biztosít otthonod számára, hagyományos komfort split klíma segítségével. Használható hűtésre, fűtésre, sőt még a levegő minőségének javítására is. Kiemelkedő komfortszintet biztosít, miközben a pénztárcát is kíméli. Tudj meg többet itt!

 

 

ALACSONY HŐMÉRSÉKLETŰ LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ
Optimális választás új lakások esetében. Padlófűtéssel, felületfűtéssel vagy alacsony hőmérsékletű radiátorokkal kombinálva tökéletes megoldást jelenthet a modern épületekhez. Télen fűt, nyáron hűt, használati melegvizet készít egész évben. Tudj meg többet itt! 


 

 

MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ
Ideális választás fűtéskorszerűsítéshez, például felújításoknál, ha célunk az energiahatékonyság növelése. Mindezt megtehetjük úgy, hogy közben megtartjuk a régi radiátorokat. Egy ilyen készülék tökéletesen helyettesíti a régi gázkazánokat. Tudj meg többet itt! 


 

 

MELEGVIZES HŐSZIVATTYÚ
Meglévő radiátoros vagy padlófűtéses rendszerek mellé ajánljuk, melegvíz előállításhoz. Ez a készülék kiválthatja a hagyományos bojlert, a kültéri levegőt használja a melegvíz előállításához, zuhanyok és csapok számára. Tudj meg többet itt! 


 

 

HIBRID HŐSZIVATTYÚ
Ideális kombináció - ötvözi a megújuló levegő-víz hőszivattyús technológiát egy kondenzációs gázkazánnal, a lehető legnagyobb hatékonyságot biztosítva. Kompakt kialakítása minimális helyigényű, tökéletesen illeszkedhet a meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz. Így energiahatékonyságát az egész rendszer kicserélése nélkül élvezhetjük. Tudj meg többet itt!  

Nincs többé szükség kompromisszumokra! A hőszivattyú választása teljes körű megoldást biztosít! Környezetbarát, energiahatékony, gazdaságos és használata kimagaslóan komfortos. Az ONECTA alkalmazás segítségével bárhonnan, bármikor szabályozhatjuk Daikin készülékünket, ezáltal otthonunk hőmérsékletét. A fenntartható fűtés irányába való előrelépés kompromisszumok nélküli döntés!